Srpen - 30 - 2016

Ačkoli vydání tohoto pamfletu bylo oznámeno před více než půl rokem, do psaní se dávám až teď. Není to projev lenosti, nýbrž rozvážnosti a pečlivosti, tedy vlastností, kterých si na mě lidé vždy cenili nejvíce. Napíšu tedy o tom, jak si myslím, že vypadají životy bývalých soukmenovců Z-teamu a jelikož jsem dlouho nemohl přijít na to, kým začít, zkusím to sestupně podle zvednutých kilogramů v královské disciplíně – benchi.

Pokud bych se snad někoho dotkl ( i to se stává ), tak je to tím, že nerozumíte tomu správnému humoru, proto se Vám taky nikdo neomluví – pozn. red.

Gábina Bělicová

Úspěšně studuje a podle našich interních informací by právě teď mohla být nezadaná. Stále trénuje, také proto, že plavková sezona je za dveřmi. Ale ne, jak dokládá tato fotka, Gábina je sportovkyně tělem i duší:
1

Petr Krus

Žije rodinným životem. Sice nejsou informace o nějakém zlepšení, co se týče vah, předpokládám ale, že jsou minimálně stejné – proto začínám s ním. Většina přátel očekává mimčo do dvou let. Je zřejmé, že Petr chce kluka. Holky totiž, i když to některé feministky zpochybňují, zvedají méně, než kluci. Nechme se tedy překvapit. Má půjčené Honzovy osudové sprinterské tretry, což může značit rozvíjení výbušnosti.

Jan Chlopčík

Tady ten nestojí za řeč, i tak ale pár slov. Alkoholismus se už začíná zlepšovat. Sezóna pro něj byla jedna z nejhorších. Především vlastní vinou. Šel všeho všudy tři závody. Stále shání lásku a podobné nemateriální věci. Pokud je sháníte také, ozvěte se mu na e-mail. 🙂

2

Tomáš Bujnošek

Tomáš jel skoro celý rok tvrdě gym. V posledních pár měsících ale polevil. Autor článku se s Tomem dlouhou dobu v názoru na gym rozcházel. Touto cestou bych se tedy chtěl omluvit – existují i horší způsoby trávení času, např. chytání ryb v Jižních Čechách.
3

Martin Trybula

Stále se věnuje atletice, dokonce byl na MČR, 13. místo za výkon 195cm. Sem tam dokonce i trénuje.

Jan Gerek

Honza se konečně našel – uplatňuje se ve stejném oboru, jemuž svého času kraloval muž na obrázku (i když pouze jako herec). Můžete ho proto nalézt na místech se zvýšeným výskytem opalujících se žen. 🙂

4

Vláďa Šmiřák

Vskutku prototyp odpovědného a slušného mladíka (není to ironicky). Věnuje se sportu, ženě, škole. Více takových mužů pro růžovou budoucnost naší republiky. 🙂

Aleš Rovenský

Zaneprázdněný muž zaopatřující sebe a svou družku, takže za autora taktéž není moc věcí co vytknout. Dlouho jsem se s dotyčným neviděl, takže více updatů nemohu poskytnout.

A nakonec trenérka: Zuzanka

Starostlivá žena starající se o svou malinkou dceru. Stále není zřejmé, jestli bude Zuzka ml. dominovat ve skoku dalekém, sprintu, či sedmiboji. Jediná jistota je, že určitě nebude vedena k polehávání na gauči.

Leave a Reply


− 5 = jedna

Facebook

Google Plus